sâmbătă, 7 mai 2011

despre..femei

      O sa imi iau pumni in cap dupa articolul asta probabil dar asta e parerea mea. Nu o impun nimanui si nici nu spun ca poate nu e gresita. Asa gandesc eu. Dragele mele sa recunoastem in general suntem cele mai dificile fiinte din lume. Daca ne e bine, gasim ceva de obiectat pentru ca logic e ceva in neregula daca e prea bine; daca ne e rau iar nu e bine, ca de ce ne e rau? Daca e liniste e rau- prea multa liniste e plictisitoare si sigur in mintea noastra uneori paranoica inseamna ca va urma o furtuna; daca barbatul din viata noastra ne ofera dovezi de dragoste prea dese e semn clar -tot in mintea asta a noastra- ca a facut el vreo dracovenie de ne baga atat de mult in seama. Daca nu ne aduce o floricica nici macar de ziua aniversarii noastre ca si cuplu e iarasi clar ca e un nesimtit si ca e atat de insensibil incat nici nu ar merita atentia noastra. Daca lasa capacul la wc e semn ca ne ia la misto pentru ca tinem sa fie atent la lucruri de genul asta. Daca nu il lasa e iar nesimtit- pai ce vorbiti cu peretii sau cu ei cand le spuneti sa lase capacul? :))) Da dragele mele sunt adevarate experte in a gasi ceva in neregula in orice ar face sau ar zice cei din viata noastra. 
    Stati putin ca nu le iau nici lor apararea. Nuuuu nici masculii nostri plini de testosteron nu sunt de pusi pe rana. Au momente in care da gresesc si dau cu bata in balta intentionat sau din prostie, dar in definitiv nici noi nu suntem tocmai sfinte, nu? Sa nu uitam ca ne cam suporta crizele de personalitate, isteriile la miez de noapte doar pentru ca am zis ceva si nu ne-au raspuns, plansete fara motiv la filme lacrimogene si pline de dulcegarii..Femeile sunt dificile da. Dar sunt si grijulii- uneori la extrem-, calde, emotionale- as fi zis hormonale chiar-, plangacioase- mai ales cand au ceva de castigat sau vor sa scape de o cearta-, harnice, purtatoare de bebelusi- frumoase purtatoare si puternice-, si cele mai bune amante- asta ca sa nu va amintesc baieti de pus faianta, da?
       Asadar femei sau barbati e clar toti avem si parti bune si parti naspa, important e sa le acceptam si sa incercam sa nu excelam prin negativisme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu