marți, 10 mai 2011

about girls.

        Sper sa nu imi fac dusmani. Incerc sa fiu impartiala, sa nu dau cu pietre in nimeni..Iata cum vad eu femeia. In primul rand femeile se impart in mai multe categorii. Avem femei nascute pentru a fi maritate, femei nascute pentru a fi masculinitatea in persoana, femeile de cariera, cele facute pentru a fi adevarate cooperative nascatoare de prunci, femei care toata viata sunt amante, sau femei care sunt nascute doar pentru a emana sex appeal- reusind astfel sa ne eclipseze pe noi restul. Desigur ca exista mult mai multe categorii de femei- grase, slabe, anorexice, nebune, frumoase, urate, mustacioase si lista poate continua pana maine. Nu am nimic nici cu cele maritate - hell I have some married with children friends-, sau cu cele care prefera sa faca o echipa de fotbal de copii- iarna-i lunga, sexul te incalzeste, copiii ti-s mai creste si statul-, sau cu cele care isi dedica viata carierei- felicitarile mele in acest caz.
       O sa dati cu oua si o sa ma intrebati bine isteato dar tu in ce categorie te bagi? Pai simplu. Eu sunt una din acele femei suficient de incapatanate incat sa nu poata fi maritata- no love lasts forever-, care va avea intr-o zi cel mult doi copiii si care o perioada a fost si amanta. Dar categoria in care ma incadrez perfect este cea de hot, sexy, bitchy one. Si asta nu am zis-o eu intr-un moment in care ma dadea afara din casa modestia, ci oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului. Nu va lasati niciodata inselati de aparente. Ce poate arata a femeie comoda, sport imbracata si uneori poate sleampata poate fi in realitate o femeie senzuala, o femme fatale, as merge pana chiar la o adevarata devoratoare de barbati. Nu conteaza aparenta, ci esenta. Nu conteaza exteriorul ci modul de a prezenta interiorul. Nu conteaza capodul uzat, ci mai degraba ce-i pe sub el. Nu conteaza cele trei semne de celulita de pe picioare, ci tocurile inalte ce le subtiaza. Nu conteaza tricoul rupt pe alocuri, ci lenjeria super sexi de sub el. Nu conteaza ca esti cea mai neindemanatica fiinta din lume atata timp cat te machiezi clean, cat ai grija sa ai o manichiura si pedichiura perfecta in seara respectiva, cat ai creat atmosfera perfecta pentru tine si cat stii ca fiecare detaliu conteaza. Restul it's pure history baby.
         Sunt genul de femeie greu de cucerit, greu de multumit..femeia care stie exact ce, cat, unde si cum vrea. o femeie pentru care detaliile sunt foarte importante, femeia pe care multi si-o pot dori dar putini o pot avea. femeia pentru care jocul seductiei e mult mai incitant decat orice altceva. femeia care traieste clipa si nu are nici un regret. femeia pe care nu o excita sarutarile pe gat sau cateva lumanari aprinse in dormitor..femeia care te poate face sa-ti pierzi capul, dar care nu te va vrea cand devii prea disponibil..femeia care fuge cand jocul devine unul al seriozitatii. cea pentru care ti-ai parasi nevasta, dar care nu-ti va cere niciodata asta. cea careia i se rupe ca esti mort de indragostit, cata vreme ea nu ti-a zis nici te plac..



<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/6No-074u73c" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu